Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Nothing but Special
08 February 2012 1:24 AM | 0 comelettew





                                             




   Assalamualaikum . Boring gila . dah jadi gila lepas layan Cleverbot bangang tu . taknak aku main dah lepas ni . Ni lah , bila dah boring , ambik gambar dekat Weheartit dgn google . surf up je lah kerja aku . homework tak pernah nak siap .   Zayn Malik handsome en ? mula2 dengar nama dia , ingat siapa lah ni . adik eryn malik ke kan . sekali search2 , nah ambik kau . keluar gambar handsome dia ni . I love Zach Francis , bila dia berlakon dekat satu cerita tu , aku lah yang ternganga tengok dia . my mom pun suka dia jugak . dia cakap Zach ni , kalau berlakon , memang menjiwai watak betul . Same goes to Adi putra , Aaron Aziz Beto too <3 I love you beto . he's awesome ohh . Park hyung seok ni aku taktahu mamat mana . dari group mana entah ni . dari Boyfriend ke ? 2PM ? bye














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”