Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Customize shoutbox
28 December 2011 8:09 AM | 0 comelettew

Assalamualaikum | Annyeong Chingu . tuto kali ni , aku nak ajar cara nak buat shoutbox jadi kecil . tak nampak apa yang orang lain post . so far , tutorial ni lah yang palaing senang gila kot . just follow dan siap je .

1# contoh aku bagi code shoutbox aku :

<iframe title="1234567890123456789" src="http://www.shoutmix.com/?1234567890123456789" width="100%" height="200" frameborder="0" scrolling="auto"><a href="http://www.shoutmix.com/?1234567890123456789">View shoutbox</a></iframe><br/><br>


yang mana aku gelapkan sikit nombor tu , korang tukar kepada angka -> 106

dah siap . sekarang , orang lain takboleh tengok post dekat shoutbox kau tu . lehee bye :)














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”