Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Add comment button
25 December 2011 8:39 AM | 0 comelettew

 Assalamualaikum . harini aku nak share something dekat korang-korang yang pakai classic template . pada mulanya , susah jugak lah nak cari tutorial ni . lastly jumpa pung . jom start

Mula-mula :
#Sign in -> Template .
#cari code ni :

</blogger>

dah jumpa ? okay . paste pulak code dekat bawah ni , dan paste di bahagian atas code tadi tu .


<BlogItemCommentsEnabled><a class="comments" href="https://www.blogger.com/comment.g?blogID=YOUR BLOG ID&postID=<$BlogItemNumber$>&isPopup=true" onclick="window.open('https://www.blogger.com/comment.g?blogID=YOUR BLOG ID&postID=<$BlogItemNumber$>&isPopup=true', 'bloggerPopup', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=1,menubar=0,resizable=1,width=400,height=450');return false;"><$BlogItemCommentCount$> chingu(s)</a></BlogItemCommentsEnabled> 


note :
Purple : Blog Id korang
Red : replace lah dgn perkataan korang sendiri kay . 


lastly , tutorials ni aku credits to Qay . kalau yang tak menjadi tu , boleh lah tanya-tanya eheh . thanks for the tuto qay

















Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”