Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Tutorial buat ayat Kelip - kelip .
22 November 2011 5:13 AM | 0 comelettew

     hye , harini nak ajar buat ayat kelip-kelip . code yang aku bagi nanti , korang boleh paste dekat mana-mana  . dekat sidebar je . insyallah . mari mulakan dengan bismillah supaya kerja kita dapat hasil . amin :) hehe

   aku tak dapat nak bagi contoh .sedih :( tak tahu macam mana nak buat . aku dah cuba buat dekat post . tapi tak boleh . tapi , apa kate , korang test buat dekat Sidebar korang jap . mesti jadi kot . cuba dulu .

mula-mula :
1)Log in
2)Design
3)Add A gadget
4)Html\JavaScript

    kod yang dekat bawh ni yang akan bagi dia kelip2 tu kay . yang warna MERAH menyala tu , korang boleh tulis pe2 sahaja . tak kisah panjang mana pong . asalkan ada perkataan . baru boleh tengo dia kelip2 . hehe

  Paste code yang dekat bawah ni dekat ruangan Html\JavaScript okay . faham tak ?

<blink> Ayat yang nak dikelipkan </blink>
  last sekali , korang dah boleh SAVE . Hoyeehahah

Contoh : <blink> thank you </blink>














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”