Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Tutorial open Link in new Tab di blog
21 November 2011 11:15 PM | 0 comelettew

  Assalmualaikum . harini aku nak ajar korang untuk tak payah lagi susah2 Click OPEN LINK IN NEW TAB okay . bila tekan ape2 link dekat blog korang , dia akan keluar dekat New page yang baru pulak . ni , takdelah buffering je kan . okay , jom start .

1)Log in
2)Design
3)Edit HTML
4)tick Expand Widget
5)tekan CTRL+F (untuk senang korang cari kod)



cari kod yang aku bagi kat bawah ni okay , ingat , tekan *CTRL+F*

<head>

dah cari ? copy pulak code yang dekat bawah ni , paste dekat bawah code ni --->    <head> .

<base target='_blank'/> 
dah siap ? korang PREVIEW dulu . ini untuk langkah berjaga2 . lepastu , kalau dah boleh , korang SAVE terus okay . bye :)














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”