Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Tutorial letak Divider di akhir entry
22 November 2011 5:31 AM | 0 comelettew

   ramai yang tanya , Divider ni ape weyy ? aku tak tahu cemana nak explain . haha . korang kena buat dulu . baru korang tahu eyyy . jom kita buat !!

macam biasa , mula-mula :
1)Log in
2)Design
3)Edit Html
4)tick expand widget
5)tekan Ctrl+F (untuk senang cari kod)


sekarang , cari kod yang dekat bawah ni ,

<data:post.body/>
kalau dah jumpa kod yang dekat atas ni , korang copy dan paste kod yang dekat bawah ni bawah kod yang atas tadi tu , <data:post.body/> .




<hr/><center>AYAT KORUNK</center><hr/>
Perkataan yang warna merah tu , korang tukar kepada ayat korang masing2 . Contoh :'THANKS READING MY ENTRY' tak kisahlah nak tambah ape pon . :)
kalau dah siap , jangan lupa . korang kena preview dulu tau . takot tak jadi . lepastu , kalau dah confirm jadi , baru korang SAVE ! bye














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”