Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Tutorial nak letak Copyright .
22 November 2011 11:10 PM | 0 comelettew

  hello . harini aku nak ajar macam mana nak buat copyright . copy right ni boleh letak dekat blog punya okay .tak tahu copyright tu ape ? subhanallah ~ japjap , cenggini haa , *COPYRIGHT@* dah ingat atau tahu ? okayokay . tanpa mmbuang masa . jom kita start .

mula-mula :
1)Log in
2)Design
3)Edit Html
4)tekan CTRL+F (untuk senang korang cari kod)

cari code yang aku bagi dekat bawah ni .

</body>  

kalau dah dapat cari , korang copy pulak code yang dekat bawah ni , dan paste pulak dekat ATAS kod yang korang cari tadi atau yang dekat ATAS ni . faham sini ?

<script type='text/javascript'>
    window.setTimeout(function() {
        document.body.className = document.body.className.replace(&#39;loading&#39;, &#39;&#39;);
      }, 10);
  </script>

<center>TULIS AYAT COPYRIGHT KORANG KAT SINI</center>

yang warna merah tu , korang boleh tukarkan kepada ayat korang sendiri okay . faham ?
kalau dah siap , korang kena Preview dulu .
kalau dah jadi , korang baru boleh SAVE ! bye














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”