Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Aku
29 February 2012 5:37 PM | 0 comelettew

   Assalamualaikum . sebenarnya , aku dah lama tak update kan . dah berhabuk blog ni , bukak-bukak je entry sama . aku tahu . tapi , aku dah nak exam . kena concentrate pula tu . mana tak nya , minggu depan dah start exam . tak tahu lah nak cakap apa kan . doa je lah . aku rasa macam nak menangis sekarang . aku tak dapat bayangkan kalau result aku teruk nanti . harini pun aku ambik cuti , nak kemas rumah , study , makan . sebab semua subject harini macam tak penting sangat . tahu lah , Geo harini kan ? aku nak rehatkan diri aku ni kejap . Lagipun datang sekolah rasa sakit hati . tak payah lah tanya . ada orang tu , bila dah ada kawan buat tak layan dekat aku . pastu aku diam je , dia tanya aku , kau merajuk ke jar ? aku cakap mana ada . dalam hati cakap , Lu pikir lah sendiri . aku cuma ada kawan borak je . semua tak boleh pakai . list bayak-banyak nama kawan dekat kertas , ingat semua boleh pakai ke ? jangan harap ah . semua firestone . aku rindu abang tu . dah tak payah lah . buang masa . sekarang aku ada dua crush di sekolah taman . dia form 5 . sama kelas pula tu . aku cuma suka sahaja . suka cenggitu-cenggitu je lah . susah sangat ke nak faham ? yang satu ni , syafiq F . yang lagi satu ni aku tak tahu nama dia , dia comel . boleh tahan lah juga . yang aku pelik , masa aku tengah tengok dekat kelas dia , aku nampak dia , dia pun tengok aku lama2 , pastu senyum macam orang gila yang cute okay . aku tak tahu dia pandang siapa . dah ah . malas nak banyak perasannnnnntannnnn . byeeeee <3 SF ily














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”