Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Learn from mistake
11 January 2012 5:15 AM | 0 comelettew

 
 


   Assalamualaikum | Annyeong chingu . okaylah , dah alang - alang aku bukak internet , update ah blog sekali en . First of all , aku nak bagitahu satu dunia yang aku ni PMR Candidate wey , aku nak orang doakan aku dapat straight A's dalam PMR test dengan Final PMR , boleh ? tahun ni aku sekolah pagi . kena bangun pukul 6.00 pagi , pastu pukul 6.45 pagi gerak dengan mama . except hari isnin aku pergi sendiri naik bus sengsorang ah . sebab mama kena pergi pukul 6.30 . gila kau aku nak pergi sekolah pepagi centu . aku tak nampak orang , orang lagi tak nampak aku . nampak gigi aku je lahh .


   First day aku sekolah memang takde masalah , but when second day coming , waktu geo aku kena diri sekejap pastu cikgu suruh duduk . cikgu suruh aku berdiri sebab aku salah buat latihan . aku dengan izat budak baru tu je yang berdiri , yang lain semua siap kerja . eh nak bagitahu sikit , aku bukan tak buat , tapi aku salah buat lah makcik . Fyi , aku ni memang malas sikit nakbawak buku teks . lagi - lagi satu masa . then , fourth day aku sekolah , aku kena jawab dengan cikgu , cikgu hanna tanya aku , ' where's your book hajaa ?' then aku jawab balik ' I left my book on my mom cars. and i forgot to take it' . you know , aku ulang excuse aku dua kali , sebab cikgu tak berapa nak dengar . and then , teacher said to me , 'ohkay , I can eccept your excuse ,sit down, but after these no more excuse okay ?' pastu aku cakap 'okay , thankyou' . LOL i'm not scared okay .


    Okay , ni cerita masa balik sekolah fourth day school pulak kay , Pfffttt , aku nampak capik , then what more to do , aku menyorok dekat tembok bustop tu , aku kalau boleh nak je panggil dia , tapi kalau aku panggil macam dia ingat or kenal aku lagi pulak en . so , diam je lah , biar dia tegur aku dulu . one more thing , nasib baik aku tak beli beg warna merah . shutttt . adalah ! :P . aku ada sorang sahaja abang angkat wey . meants aku anggap dia macam abang aku . lagipon abang aku dekat PLKN kan . takde sape nak gurau dgn aku . nak harap kakak pon , nak tak nak je layan , ada mood baik , takde mood nah kaauuu . lol , malas nak cerita .


Aku ingat lagi masa year 2010 kot tak silap aku , aku kenal capik and their kuncu-kuncu . at the first aku kenal Hilmi , masa tu aku comment dia punya gambar pakai topeng Atomen kot , then  , masa tu , aku belom kenal capik lagi tau , lama - kelamaan , aku add dia or dia add aku tah . masa tu lah kita kenal , so so so farrrr sangat , kita jadi kawan , pastu dia jadi abang angkat aku , dekat sekolah aku dengan alya intai-intai dia dengan and the Geng bas sekolah . LULS . gatal aku ni . takdelah , from that , aku kenal siapa dia dengan kuncu2 dia tu , tak lupa juga danial hazwan a.k.a Haziq izzudin budak matured pandai speaking ni . Aiman Jebat no a.k.a . kita pandai berlakon watak gangster kucing ah . Hilmi a.k.aIrwan mizanin budak sombong pendek suka buat mulut itik ;) . Aisha ayub pon . dia kawan capik and the geng . dia baik dengan aku . aku baikk lah dengan dia . lagi pon dia senior aku jugak en . eheh , lupa nama budak ni , takde function pulak . Shafiq a.k.a Capik bin manusia . kita selalu berborak-borak pasal ape eh ? banyakkkkk ! budak putih melepak macam cina , pakai spectacles , pendek lah jugak , muka macam budak form 1 . Llalalalalala



All those name make my life on 2010 most wonderful . and i learn from mistake . my life highlighting by them  .














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”