Just an ordinary girl . always want to be loved . +Follow  | ϟDashboard.
//Dowemontel ϟ
Hack blog orang -Code html-
29 November 2011 1:12 AM | 0 comelettew

  freebies kali ni , aku nak share dekat korang macam mana nak tengok kod orang tu . cuma letak link oang tu , dan click . guna kan lah ianya sebaik-baik mungkin . mungkin freebies yang aku bagi dekat korag ni agak Kejam jugak kan ? tahu . tapi , tolong jangan beri freebies aku ni dekat orang yang tak bertanggungjawab . okay ?

#cara nak guna : mula - mula , tekan LINK ni .
#masukkan link orang tu , dan tekan View Source .
#dia akan keluar code html yang selalu korang nampak tu .

ingat ! guna lah baik-baik . and-and , jangan hack aku pulak . blog aku takde ap-ape yang cantik pon ;) bye














Past | Future

“Love between strangers takes only a few seconds and can last a whole life.”